Per nominerad till Årets Affärsnätverkare 2013!

Per nominerad till Årets Affärsnätverkare 2013!

 

per schlingmann tryck

 

Per Schlingmann på Per Schlingmann AB, har nominerats till utmärkelsen Årets Affärsnätverkare 2013. Bakom utmärkelsen står affärsnätverket BNI.

Nomineringen till utmärkelsen lyder:
Genom nyfikenhet och kontakter med människor ser han trender och mönster som inte andra observerar. De många kontakterna har skapat ett stort nätverk inom näringsliv, politik och kultur. Detta gör Per till en framgångsrik nätverkare. Mest känd är Per från att varit med och gjort om Moderata Samlingspartiet till Nya Moderaterna. Men Per har arbetat med kommunikation och haft chefsbefattningar i olika bolag, som till exempel Spider Relations. Idag driver han återigen företag.

Fram till och med 17 oktober kan nominering ske via www.affarsnatverkare.se och på sidan sker även en omröstning på kandidaterna. Den slutgiltiga bedömningen görs sedan av en jury. Vinnaren utses vid en mingelkväll i Stockholm den 25 november.

Juryn består av vana nätverkare och entreprenörer; Bicky Chakraborty som byggt upp den största helt svenskägda hotellkedjan Elite Hotels, Mia Törnblom som är coach och aktuell författare, Olle Zetterberg, VD för Stockholm Business region, Therese Albrechtson, framgångsrik entreprenör och föreläsare samt Gunnar Selheden, vd för BNI i Norden.

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*