Jesper Strömbäck knyts till Per Schlingmann AB

Jesper Strömbäck knyts till Per Schlingmann AB

Jesper Strömbäck

Vi är glada att kunna berätta att vi nu knyter Jesper Strömbäck till Per Schlingmann AB. Genom samarbetet med Jesper Strömbäck stärker vi vårt erbjudande inom förändringsprocesser och framtidsanalys. Jesper är professor i journalistik och politisk kommunikation och har varit huvudsekreterare och kanslichef i regeringens Framtidskommission. Inom ramen för Per Schlingmann AB kommer han att erbjuda föreläsningar och delta i kunduppdrag kring hur man som företag kan arbeta med framtidsanalys samt politisk kommunikation.

“Samarbetet med Jesper Strömbäck är oerhört intressant. Han kommer att bidra i befintliga kunduppdrag med hans kunskaper och erfarenheter från såväl akademin som Framtidskommissionen. Med min praktiska erfarenhet av politisk kommunikation är det extra roligt att samarbeta med Jesper som sannolikt är den i Sverige som har bäst teoretiska kunskaper kring detta”, säger Per Schlingmann.

Jesper Strömbäck fortsätter som professor vid Mittuniversitetet, men kommer därutöver att verka inom ramen för Per Schlingmann AB.

Per Schlingmann och Jesper Strömbäck kommer dessutom att erbjuda gemensamma föreläsingar om politisk kommunikation med inriktning på valet 2014. Båda är också bokaktuella. Per med boken “Stå aldrig still!” och Jesper med boken “Kampen om opinonen” (tillsammans med Lars Nord).

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*