Föreläsningar av Viveca Sten

© 2010 Photographer Anna-Lena Ahlström Stockholm Sweden+46-709-797817

Viveca Sten har gått från att vara chefsjurist och ledamot av koncernledningen för Postnord till att bli en av Sveriges bäst säljande författare med nästan 3 miljoner sålda böcker. Tillsammans med tv-serien Morden i Sandhamn som baseras på hennes böcker har detta gett henne en publik på 30 miljoner personer världen över. Detta ger Viveca en unik bakgrund, hon vet vad som krävs för att lyckas både som ledare och författare. I Svenska Dagbladet 29 oktober kan man läsa en artikel med henne om hennes föreläsningskoncept ”Crime Novel Management” som hon har tagit fram tillsammans med Per Schlingmann AB.

– Jag kan se vad som gör mitt författarskap framgångsrikt och som jag kan använda i en ledarroll. Med ena foten i författarskapet och den andra kvar i näringslivet, tror jag att korsbefruktningen av båda världarna kan inspirera till mer orädda och framgångsrika ledare, säger Viveca Sten till SvD Näringsliv.

 

 VIVECAS FÖRELÄSNINGAR

Expedition: Bestseller
Följ med Viveca Sten på en inspi­rerande expedition där hon utforskar vad som egentligen krävs för att ta en idé till framgång. Hon tar avstamp i sin egen resa från chefsjurist till deckardrottning med nära 3 miljoner sålda böcker världen över. Det här är 45 minuter packade med inspiration och konkreta råd kring personlig utveckling. En lektion i att miss­lyckanden inte behöver innebära ett steg bakåt utan istället en rörelse framåt, och om vilken roll tur och talang egentligen spelar för att lyckas.

Crime novel management– Vad ledarskap kan lära av författarskap
Vad kan ledare lära sig av en succéförfattare som skriver om ond bråd död? Mycket, ska det visa sig under detta ca 45 minuter långa föredrag med succéförfattaren Viveca Sten där hon personligt och inspirerande berättar hur dessa två världar kan korsbefrukta varandra.

Viveca Sten talar om vikten av att fånga sin publik, att våga misslyckas, och vad som krävs för att ständigt förnya sig. Efter många år som chefsjurist och ledamot av koncernledningen för Postnord, ett av Nordens största företag, har Viveca en unik bakgrund och vet vad som krävs för att lyckas både som ledare och författare.

Corporate Storytelling
Storytelling är det nya svarta inom marknadsföring när företag vill skapa berättelser för att ladda sina varumärken och stärka sin företagskultur och gemensamma värderingar. Hör en av Sveriges äkta ”storytellers” berätta hur hon fångar sin publik med hjälp av ord, bilder, symboler och känslor. Viveca tar oss med in i författarens värld där allting handlar om att beröra läsaren. Låt dig inspireras av Viveca när hon talar om konsten att skapa trovärdiga och levande berättelser som länge lever kvar i människors sinne.

 

För frågor eller bokning, kontakta Helena Walentowicz: helena@schlingmann.se